Ervaring met diabeteszorg? Praat mee op Pakketscan.nl diabetes

Knelpunt_neboWij willen weten wat uw ervaringen zijn met diabeteszorg. Zorginstituut Nederland nodigt u uit om mee te praten over diabetes. Op Pakketscan.nl hebben we verschillende knelpunten met diabeteszorg voor u verzameld. Deze knelpunten zijn actuele zorgkwesties waarover we graag uw ervaring horen. We willen in gesprek met zorgprofessionals en patiënten over verschillende kwesties.

Laatste kans
We hebben 11 zorgkwesties open staan voor een dialoog met u. Daar komen nog enkele zorgkwesties bij. Nog enige tijd kunt u hierop reageren. Daarna sluiten we de dialoog en maken we een einddocument. Met dit document hopen we overheid, professionals en patiënten te inspireren actie te ondernemen tegen deze knelpunten in de diabeteszorg.

Dit is uw kans! Ga nu direct naar http://www.pakketscan.nl en praat mee!