Waterschade VUmc loopt in de tientallen miljoenen

De schade aan het VU medisch centrum wordt geschat op tientallen miljoenen euro’s. Dat zegt bestuursvoorzitter Wouter Bos. Het VUmc werd gisteren getroffen door zware wateroverlast nadat in een naburige straat eenhoofdwaterleiding was gesprongen.  De voorlopig geschatte schade aan de technische installaties is zo’n 20 miljoen euro . Daarbovenop komt nog financiële schade door inkomstenderving. Het ziekenhuis loopt veel inkomsten mis van zorgverzekeraars nu het gesloten is. “Het ketelhuis in de kelder van het ziekenhuis moet als verloren worden beschouwd”, alsdus bestuurvoorzitter Wouter Bos.
VUmc-200x155

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen