Ontmoeting slechtzienden bij Bartiméus in Deventer

Array

Vrijdag 25 september organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen met een visuele beperking. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan bij ons langs.
U bent van harte welkom tussen 10.00 – 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer. De toegang is gratis!

Deze ontmoetingsochtend staat in het teken van ‘De kunst van het ontstressen’

Onder genot van een kop koffie kunt u kennis maken met Mindfulness, het thema van deze ontmoetingsochtend. Op mindfulness gebaseerde behandelingen staan tegenwoordig steeds meer in de belangstelling. Mindfulness blijkt effectief te zijn in de behandeling van angst, stress en pijn. Ook mensen met een visuele beperking hebben baat bij op mindfulness gebaseerde behandeling.

bartimeus-180x200Daarnaast kunt u nieuwe contacten opdoen en een platform vinden voor het delen van vragen en tips.

Ook zijn er op de locatie van Bartiméus diverse handige hulpmiddelen voorhanden die u vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast is er kennis en informatie beschikbaar die mogelijk handig voor u is. U bent vrij om binnen te lopen: van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus in Deventer, T 0570-66 18 00 (vraag naar Sanne van Eijndhoven of Maria Jelijs) of stuur een mail naar [email protected]

Locatie
Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen