Kurt Verhees opent familiewachtruimte Cardiologie JBZ

0
1408

Donderdag 22 oktober a.s. opent Kurt Verhees, directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, de familiewachtruimte op de afdeling Cardiologie A2 in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Enige tijd geleden was Kurt Verhees de hoogste bieder van het veilingkavel ‘Adoptie van een nieuwe familiewachtruimte in het JBZ’. Dankzij zijn genereuze bod is deze wachtruimte nu volledig naar wens van de afdeling ingericht.

Opname op de afdeling Cardiologie is zowel voor patiënten als hun familie vaak erg spannend, zeker als de patiënt in een kritieke situatie verkeert. Familieleden kunnen dan worden opgevangen in een wachtruimte op de afdeling. Met de adoptie van deze familiewachtruimte is het mogelijk geworden de ruimte niet alleen praktisch, maar vooral ook sfeervol in te richten. Daarmee is een lang gekoesterde wens van de afdeling in vervulling gegaan.

Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten en bezoekers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis prettiger maken. De komende jaren willen de Vrienden extra aandacht geven aan projecten die het verblijf van ouderen in ons ziekenhuis aangenamer maken. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor een vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen. Via een donatiemodule op de website van de Vrienden kan men nu ook direct doneren.

Bron: Jeroen Bosch Ziekenhuis