Wie wordt de meest patiëntvriendelijke zorgverlener van het jaar?

Array

Wie wordt de meest patiëntvriendelijke zorgverlener van het jaar? We weten het half december. Dan maakt Patiëntenfederatie NPCF bekend wie de meest patiëntvriendelijke zorgverlener van het jaar is. Tevens wordt dan bekend welk verpleeg-/verzorgingshuis het meest patiëntvriendelijk is.

De zorgverlener en het verpleeg-/verzorgingshuis zijn nieuw in de verkiezing, die wordt gehouden op basis van gegevens van ZorgkaartNederland.nl. Patiënten, bewoners van verpleeg-/verzorgingshuizen en hun naasten waarderen daar zorgverleners en zorginstellingen.

Dit jaar wordt ook weer het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis en de meest patiëntvriendelijke zelfstandige kliniek gekozen.

zorgvriendDe verkiezing is de grootste publieksprijs in de zorg. Iedere zorgverlener en zorginstelling die op ZorgkaartNederland staat, maakt kans op één van de patiëntvriendelijkheidsprijzen.

> Kijk hier voor meer informatie en natuurlijk ook om te stemmen!

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen