Kraammarkt in het St. Anna Ziekenhuis op 14 november 2015

Array

Op zaterdag 14 november organiseert Geboortecentrum Anna in samenwerking met ZuidZorg voor de tweede keer een kraammarkt. Op de markt kun je kennis maken met allerlei zaken rondom zwangerschap, bevalling, kraamzorg en kinderopvang. Aanstaande ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn op deze dag van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Ontspannen oriënteren
Wil je meer weten over bevallen of heb je vragen over borstvoeding? Heb je nog vragen over kraamzorg? Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een babyshower of een fotosessie met je gezin? De kraammarkt in het Anna geeft je de kans om op een ontspannen manier informatie te verzamelen en je te oriënteren op allerlei producten rondom zwangerschap en bevallen.

Het programma: een gevarieerd aanbod
Op de gezellige markt zijn medewerkers van Geboortecentrum Anna aanwezig die je graag te woord staan en jouw vragen over bevallen beantwoorden. Daarnaast zijn er diverse bedrijven vertegenwoordigd die praktische en leuke kraamproducten demonstreren of die jou kunnen informeren over het aanbod aan kraamzorg. Ook worden verschillende lezingen en workshops gegeven en is er een modeshow met positiekleding. Daarnaast zijn er diverse kinderactiviteiten.

Meer informatie over het programma en een overzicht van alle aanwezige stands is te vinden op www.st-anna.nl/kraammarkt .

Geboortecentrum Anna
In Geboortecentrum Anna kunnen vrouwen onder begeleiding van hun eigen verloskundige of gynaecoloog bevallen in een huiselijke sfeer met de garantie dat zij tijdens de bevalling niet hoeven te ‘verhuizen’ naar een andere plaats. Het centrum is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen de verloskundigen uit de regio en het St. Anna Ziekenhuis.

Iedere zwangere vrouw uit de regio kan in het Geboortecentrum Anna bevallen. Ongeacht of zij de zwangerschap bij een verloskundige doorloopt of onder behandeling is bij een gynaecoloog van het St. Anna Ziekenhuis. Meer informatie over het Geboortecentrum Anna vind je op www.st-anna.nl/geboortecentrum.

Bron: St Anna Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen