Isala Dag van de Gastvrijheid

Array

Isala heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Natuurlijk geldt dat voor alle dagen van het jaar. Maar vandaag was het wel een heel bijzondere dag. Vanaf de parkeerplaats tot aan de polikliniek: patiënten, bezoekers én medewerkers werden in het zonnetje gezet. In het hele ziekenhuis vonden verschillende acties plaats zoals gratis parkeren, een rode loper ontvangst, traktaties, een bloem bij vertrek en een kleurplaatwedstrijd. En dat allemaal onder muzikale begeleiding van o.a. een koor en een pianist.  Klantmanager van Isala, Johan Jonker: ‘Het was van ontvangst tot vertrek een warme dag, waarbij we hopen dat we onze patiënten en bezoekers van vandaag net dat beetje extra aandacht hebben kunnen geven.’

Onthulling: piano in de Centrale hal
Aan medewerkers van Isala is gevraagd ideeën in te dienen die de gastvrijheid in Isala verder kunnen verbeteren. Eén van die ideeën is het permanent plaatsen van een piano in de Centrale hal. Deze piano werd vanochtend onthuld door pianist Jan Gerard Maring (arts Isala Diaconessenhuis) en saxofonist Caroline Kos. Andere ideeën die worden uitgevoerd zijn: leenparaplu’s, een tassenplankje bij de aanmeldzuilen, een welkomstpakket voor patiënten en een goodiebag voor nieuwe medewerkers.

Gastvrijheid: denk mee!
Isala wil continu verbeteren. Daarom konden gasten vandaag op de poliklinieken en op de 1e verdieping van de Centrale hal tip-top kaartjes invullen wat ze vinden van de gastvrijheid van Isala. De Stichting Vrienden van Isala kiest één van de tips uit om uit te voeren.

Recente artikelen