Zorghotel Vitassist biedt 24-uurszorg

Array

Help, ik heb zorg nodig!
U heeft zorg nodig maar u kunt niet terugvallen op uw mantelzorger en er zijn onvoldoende zorgvoorzieningen in uw eigen huis. Het is goed om te weten dat u dan terecht kunt in Zorghotel Vitassist.

Zorghotel Vitassist biedt altijd aanwezige 24-uurszorg en is daarom een zeer geschikte locatie voor de herstelperiode na een operatie of behandeling of wanneer u in uw eigen huis niet geholpen kunt worden.

Naast reguliere verzorging en verpleging biedt Zorghotel Vitassist ook extra zorg op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en die?tetiek. De luxe en het comfort van een regulier hotel, maar dan met de zorg die u nodig heeft!

Open Dag Zorghotel Vitassist Helmond
Zorghotel Vitassist in Helmond organiseert op 15 november 2015 een open dag waarbij u kennis maakt met de mogelijkheden die het zorghotel te bieden heeft. Tijdens deze dag wordt u rondgeleid in ons Zorghotel en vertellen wij u alles over onderwerpen als herstelzorg, vakantie met zorg, revalidatiezorg, het ontzorgen van de mantelzorger en nog veel meer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Tip! Interesse in een zorgopleiding? Kom naar de open dag voor een kijkje achter de schermen!

Datum: 15 november 2015 Tijd: 11.00 en 16.00uur

Zorghotel Vitassist

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen