Röpcke-Zweers Ziekenhuis ontvangt gift Ronald MC Donald Kinderfonds

Array

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is één van de 27 ziekenhuizen die voor €20.000,- een multifunctionele gezinskamer mag verbouwen/inrichten vanuit het jubileumbudget van het Ronald MC Donald Kinderfonds. De Kinderafdeling heeft hiervoor een plan ingediend zodat een couveusesuite vorm kan krijgen. Naast de couveusesuite kan de ruimte multifunctioneel gebruikt worden voor bijv. oncologie kinderen en familie.

De gift werd in Amersfoort overhandigd door jurylid Pia Dijkstra en ambassadeur van het fonds Robert ten Brink. Namens de kinderafdeling namen kinderarts Jaco van den Hoek en teamcoach Christa Cremer de gift in ontvangst. “Wij zijn hier ontzettend blij mee, maar weten zeker dat veel kinderen en ouders dit ook zullen zijn.”

prijs Ronald MC Donald 024De Saxenburgh Groep wil het Ronald MC Donald Kinderfonds hiervoor dan ook hartelijk bedanken!

Bron: Saxenburgh Groep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen