BTK Kraamzorg vestigt zich in Deventer

Array

Vestiging in gezondheidscentrum De Kuip aan de Holterweg
BTK Kraamzorg vestigt zich met ingang van heden in het Gezondheidscentrum De Kuip in Colmschate. Deze vestiging in Deventer is een logisch gevolg van de overname van VTE Kraamzorg begin dit jaar. Hierdoor kan iedereen even binnen lopen om vragen te stellen en informatie te ontvangen. Het kantoor aan de Holterweg is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Door groei extra kantoor
BTK Kraamzorg is een snel groeiende kraamzorgorganisatie. Het oorspronkelijk Twentse werkgebied is inmiddels uitgebreid tot in de Achterhoek en tot in de drie noordelijke provincies. Deventer is hierin een mooie centrale plek.

Extra zorgmomenten vóór en na de bevalling
BTK Kraamzorg biedt extra zorgmomenten naast de gebruikelijke kraamzorg. “Wij spelen in op een toenemende vraag en behoefte. In de praktijk blijkt namelijk dat extra hulp voor of na de bevalling zorgt voor meer rust en balans in het gezin. “Er zijn”, weet Hendrie Brunink, “kraamvrouwen met bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit die een extra zorgmoment heel goed kunnen gebruiken. Maar we hebben ook te maken met situaties in gezinnen waar al meerdere kinderen zijn. Extra zorgmomenten kunnen er voor zorgen dat de moeder toch goed uitgerust aan de bevalling kan beginnen.

Kwaliteit staat in hoog vaandel
BTK Kraamzorg is een gecertificeerd bedrijf. Sinds 2012 mag BTK het felbegeerde WHO/UNICEF-certificaat ‘Zorg voor Borstvoeding’ dragen. Dat betekent dat het bedrijf op het gebied van borstvoeding alles tip top in orde heeft. Recent is de certificering tot mei 2019 verlengd. Daarnaast is BTK Kraamzorg deelnemer aan de Academische Werkplaats ‘Kraamzorg in de Geboortezorg’. Met de samenwerking en de uitwisseling van kennis moet de zorg voor moeder en kind, en specifiek de kraamzorg in de geboortezorgketen, op een nog hoger niveau worden gebracht. Alle kraamverzorgenden staan ingeschreven bij het Kennis- centrum Kraamzorg.

Over BTK Kraamzorg
BTK kraamzorg is een dynamische en innoverende organisatie die met enthousiasme en ambitie kraamzorg levert.Ze levert kraamzorg in Oost- en Noord Nederland. De kracht van BTK Kraamzorg is: Eén op één zorg verleent vanuit het hart. Dit zegt alles over de kwaliteit en betrokkenheid van onze zorgverleners bij de cliënt.

Bron: BTK Kraamzorg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen