KNO start spreekuur op GHZ locatie Schoonhoven

Array

De locatie Schoonhoven van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft haar zorgaanbod uitgebreid. Vanaf vrijdag 8 januari 2016 kunnen patiënten met klachten op gebied van keel, neus en oren hier terecht voor het spreekuur van het specialisme KNO.

Het spreekuur zal gehouden worden op de vrijdagen in oneven weken.
Dokter Westerbeek en dokter Lopuhaa verzorgen het spreekuur en de behandelingen. Uitvoeriger onderzoek en operaties worden in Gouda uitgevoerd.

Met de komst van KNO naar GHZ locatie Schoonhoven, is het spreekurenaanbod uitgebreid naar tien verschillende specialismen. Inwoners uit Schoonhoven en omgeving kunnen eenvoudig en laagdrempelig dicht bij huis terecht voor de gewenste zorg. Bekijk het complete aanbod van spreekuren op www.ghz.nl/schoonhoven.

Bron: Groene Hart Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen