Fysiotherapie TopSupport St. Anna behaalt Plus Praktijk status

Array

De fysiotherapie van Medisch Sportgezondheidscentrum TopSupport is afgelopen week ‘Plus Praktijk’ geworden na het behalen van de Plus Audit van Healthcare Auditing (HCA). Daarmee voldoet TopSupport aan de strengste kwaliteitseisen als het gaat om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, dossiervorming, bereikbaarheid, openingstijden en wachttijden.

De Plus Praktijk status geeft aan dat een fysiotherapiepraktijk gericht is op het verbeteren van de zorg voor haar klanten en kwaliteit ook inzichtelijk wil maken. Fysiotherapie bij TopSupport onderscheidt zich onder meer door de multidisciplinaire afstemming met medisch specialisten van het St. Anna Ziekenhuis, aanwezig op zowel locatie Eindhoven als Geldrop. Wanneer klachten breder aangepakt moeten worden of vragen om verdergaande diagnostiek, zijn de lijnen kort en kan snel geschakeld worden.

Klanten kunnen desgewenst binnen 24 uur bij TopSupport terecht. Tevens kunnen zij gebruik maken van de avondopenstellingen in Eindhoven tot 21.30u op maandag, dinsdag en donderdag.

Voor de audit heeft TopSupport alle dossiers laten toetsen. Met name zorgverzekeraars Achmea, De Friesland, Menzis en VGZ kijken bij hun contractering naar het onderscheid van de Plus Praktijk status.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen