Overname Lancelot Kraamzorg per 1 januari 2016

Array

BTK Kraamzorg slaat vleugels uit naar Zwolle
BTK Kraamzorg heeft opnieuw haar vleugels uitgeslagen. Het van oorsprong Twentse kraamzorgbedrijf met de hoofdvestiging in Hengelo, heeft LANCELOT kraamzorg in Zwolle overgenomen. De medewerkers van LANCELOT maken per 1 januari de overstap naar BTK Kraamzorg.

LANCELOT is een bekende kraamzorgorganisatie die opereert in Zwolle en directe omgeving. Alle kraamverzorgenden staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg. “Dat maakt de overname ook extra interessant”, zegt directeur Hendrie Brunink van BTK Kraamzorg. “Want dit betekent een voortzetting van ons hoge kwaliteitsniveau ook in Zwolle.” Het huidige kantoor van LANCELOT in Zwolle blijft na de overname in gebruik door BTK Kraamzorg.

Brunink verheelt niet trots te zijn op de schaalvergroting en op de nieuwe stap in de ontwikkeling van BTK Kraamzorg. Die past geheel in de uitgestippelde toekomststrategie. Eerder dit jaar al nam BTK, Vte Kraamzorg in Deventer over. “Dit betekent dat we naast Twente nu ook heel goed zijn vertegenwoordigd in de regio Deventer-Zwolle. Dit sluit mooi bij elkaar aan.”

Dynamisch jaar
Directeur Brunink wijst erop dat de medewerkenden steeds meer in hun eigen woon- en werkgebied kunnen worden ingezet. “Dit heeft voordelen voor zowel de cliënt als de kraamverzorgende, omdat de kraamzorg efficiënt kan worden ingezet.” Ze stelt vast dat BTK Kraamzorg een ‘dynamisch jaar’ achter de rug heeft waarin het bedrijf gestaag is gegroeid. “Het gaat in Twente naar wens”, zegt Hendrie Brunink, “en de regio’s Deventer en Zwolle gaan daarin mee. BTK Kraamzorg staat voor kwaliteit en dat willen we graag blijven waarmaken.”

Over BTK Kraamzorg
BTK Kraamzorg is een dynamische en innoverende organisatie die met enthousiasme en ambitie kraamzorg levert.Ze levert kraamzorg in Oost- en Noord Nederland. De kracht van BTK Kraamzorg is: Eén op één zorg verleent vanuit het hart. Dit zegt alles over de kwaliteit en betrokkenheid van onze zorgverleners bij de cliënt.

Bron: BTK Zorg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen