Spierziekten Nederland: Een goed 2016

Array

Spierziekten Nederland wenst iedereen een voorspoedig en succesvol 2016. Want er staat veel op de agenda van het nieuwe jaar.
Voor verschillende spierziekten worden er therapieën ontwikkeld. Het is nog onduidelijk wat we ervan kunnen verwachten. Voor veel leden wordt het een spannend jaar: staan we voor een keerpunt of moeten we onze verwachtingen bijstellen?

In 2015 is er veel veranderd in de zorg. Daarbij is er nogal wat mis gegaan. De afhandeling van de PGB-betalingen hebben veel aandacht gekregen, maar ook op andere fronten liep er nogal wat mis. In 2016 zal er veel herstelwerk moeten gebeuren. Spierziekten Nederland gaat hier hard mee aan de slag.

En verder gaan we er met zijn allen voor zorgen dat er nog meer en nog beter voorlichtingsmateriaal komt, dat de themabijeenkomsten en gespreksgroepen er weer zijn (meer dan 90 in 2016!) en dat de kwaliteit van de zorg nog beter wordt. Kortom, er is werk aan de winkel.

Bron: Spierziekten Nederland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen