Opnieuw gevolgen door IJzel voor UMCG

Array

Het KNMI heeft voor woensdag weliswaar geen code rood afgekondigd voor Noord-Nederland, maarde situatie op de wegen is nog steeds problematisch. Het UMCG adviseert aan patiënten die een afspraak hebben op een van de poliklinieken om thuis te blijven. Iedereen die toch naar het UMCG komt, wordt uiteraard wel geholpen. Alle poliklinieken zijn wel open voor patiënten. Mogelijk dat de patiëntenzorg vroeg in de ochtend met wat horten en stoten op gang komt, omdat ook medewerkers van het UMCG veel moeite zullen hebben om het UMCG te bereiken.

Alle acute zorg vindt wel gewoon doorgang : onze spoedopvang is geopend, alle spoedoperaties en -opnames gaan door.

Patiënten die vandaag afspraak voor een behandeling of ingreep hebben bij het ODBC (Operatief Dagbehandelcentrum), het dagcentrum Oncologie, het endoscopiecentrum en bij de afdeling Radiotherapie, Cardiologie, Radiologie en Nucleaire Geneeskunde hebben bericht gekregen of krijgen bericht van de desbetreffende afdeling bericht wat er met hun afspraak gaat gebeuren. Uitgangspunt hierbij is dat de patiëntenzorg waar mogelijk doorgaat.

Patiënten die vandaag een afspraak in Beatrixoord hebben, zijn inmiddels al  geïnformeerd dat hun afspraak niet door gaat.

Houdt u de berichtgeving van het UMCG via de website (www.umcg.nl) en via het twitteraccount van het UMCG (@umcg) in de gaten voor de meest actuele informatie.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen