Ondertekening met dhr. De Bruin (CLB Integrated Solutions B.V.) en mevr. Winkelaar (Baalderborg Groep).

Lange termijn serviceovereenkomst Baalderborg Groep en CLB Integrated Solutions B.V.

Intensieve samenwerking leidt tot unieke lange termijn serviceovereenkomst tussen de Baalderborg Groep en CLB Integrated Solutions B.V.
Onlangs ondertekenden beide partijen een unieke serviceovereenkomst. CLB Integrated Solutions B.V. is voor de Baalderborg Groep al vanaf 2001 leverancier van ondersteunende zorg- en persoonsbeveiligingssystemen. De ondertekening is vooral het resultaat van intensieve samenwerking van beide partijen in de laatste 3 jaar.

Wederzijdse vertrouwensrelatie
In de afgelopen periode heeft de Baalderborg Groep aanzienlijke investeringen gedaan in ondersteunende toekomstbestendige technologiesystemen van CLB. Dit is dan ook het vertrekpunt voor een wederzijdse vertrouwensrelatie voor een langere periode. De serviceovereenkomst mag zeker uniek genoemd worden. Het is voor CLB namelijk het eerste contract dat met Onvoorwaardelijk Partnership wordt afgesloten. Bij een Onvoorwaardelijk Partnership worden mogelijke geschillen altijd gezamenlijk opgelost. Er wordt daarom ook nooit naar de voorwaarden verwezen die in deze overeenkomst achterwege zijn gelaten. In geval van een geschil wordt er gedacht en gewerkt aan een voor beide partijen bevredigende oplossing. Dus geen winnaar en geen verliezer.
Door nauw samen te werken is er tussen beide partijen een synergie ontstaan die een gunstige uitwerking heeft op het gebied van ondersteunende technologie. De intensieve samenwerking van de afgelopen 3 jaar resulteerde in specifiek voor de Baalderborg Groep doelgroepafhankelijke concepten van efficiëntere oplossingen bij de implementatie van nieuwe ondersteunende zorgdomotica. Baalderborg Groep bezit daarmee een uniform en zeer dynamisch systeemconcept dat invulling geeft aan de voortdurende veranderende zorgbehoeftes waarmee elke zorgorganisatie te maken heeft en sluit geheel aan bij de toekomstvisie van de Baalderborg Groep.

Toekomstgericht
Voor de komende jaren worden de bestaande zorgdomoticasystemen van CLB binnen de Baalderborg Groep onderhevig gesteld aan modernisering. De bestaande conventionele systemen worden dan ook omgebouwd naar volledige IP omgeving. In combinatie met de vooruitstrevende innovaties van CLB kunnen verschillende systemen eenvoudig en beter met elkaar integreren. Het nieuwe systeemconcept wordt daarmee beduidend toekomstbestendiger.

Ondertekening met dhr. De Bruin (CLB Integrated Solutions B.V.) en mevr. Winkelaar (Baalderborg Groep).

Ondertekening met dhr. De Bruin (CLB Integrated Solutions B.V.) en mevr. Winkelaar (Baalderborg Groep).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen