Ministerie van Defensie: oproep onderzoek veteranenzorg

Array

Wilt u onderzoek doen naar gezondheidszorg voor veteranen? Op de website van het ministerie van Defensie staat een oproep
Het ministerie van Defensie wil graag richting geven aan onderzoeken naar veteranenzorg. Daarom is in samenspraak met de Raad voor Zorg en Onderzoek een onderzoeksperspectief opgesteld. Dit perspectief vormt samen met de overzichten van geplande, lopende en afgeronde onderzoeken de onderzoeksagenda veteranenzorg.

Defensie gebruikt de richtlijnen en voorwaarden uit het onderzoeksperspectief om onderzoeksvoorstellen te beoordelen op belang en prioriteit.

Informatie
Ga voor informatie over het onderzoeksperspectief, de oproep en de procedure naar de website van het ministerie van Defensie
Bron: ZonMW

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen