Mantelzorg is goedkoop maar niet gratis!

Array

Een congres en beurs over versterking van mantelzorg door middel van begeleiding, cursussen, trainingen, apps, financiële prikkels en gerichte subsidies.

In de ochtend komen versterking en ondersteuning van mantelzorg plenair aan de orde en in de middag toepassingen om mantelzorg te versterken.

Verder nodigden wij zo’n veertig zorgaanbieders, cursusdocenten en app ontwikkelaars uit om hun toepassingen van de nieuwe kennis te tonen en te bespreken met congresdeelnemers. Hierdoor krijgt het congres ook het karakter van een beurs waarop innovaties worden getoond. Inmiddels hebben wij de zestien meest belovende innovaties geselecteerd op de criteria reeds minstens een half jaar in bedrijf en op een of andere manier geëvalueerd door mantelzorgers. Zij prijzen hun innovatie aan in voordrachten van maximaal vijf minuten. Zij doen dat verspreid over de dag.

Voor meer informatie website: www.juliusacademy.nl.

Bron: Universiteit Utrecht

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen