Komt u naar Health Valley Afslag Twente?

Array

Health Valley Afslag Twente
Op 4 februari 2016 organiseert Health Valley in samenwerking met Oost NV en de Universiteit Twente de bijeenkomst “Health Valley Afslag Twente”. Deze middag nemen we u mee langs een aantal nieuwe ontwikkelingen, huidige ontwikkelingen en successen uit het recente verleden. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Het programma begint met een rondleiding op de campus van de universiteit. Vervolgens horen we van ondernemer Rick Pleijhuis hoe hij samen met het Oost NV programma “Meesters van de Toekomst” succesvol een business angel heeft gevonden en daarmee samenwerkt.Samen met een aantal business angels uit het netwerk kijken we naar pitches van startende ondernemers. Zij hebben specifieke vraagstukken, ontvangen feedback uit de zaal en zullen door een jury beoordeeld worden.

Deelname is gratis en u kunt zich hier direct inschrijven.
Het volledige programma kunt u bekijken op onze website.

Wat:            Health Valley Afslag Twente
Wanneer:   Donderdag 4 februari 2016
Locatie:      The Gallery (Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede)
Tijd:            14.30 uur – 17.30 uur

Bron: Health Valley Netherlands

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen