Health Valley Event 2016: Where crossovers lead to innovation #HVE2016

Array

#HVE2016 Op 17 maart vindt het Health Valley Event 2016 in Cinemec Nijmegen plaats. Het Health Valley Event is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Vorig jaar trok het event meer dan 1000 bezoekers en ook dit jaar mag het zich verheugen in veel belangstelling vanuit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid. Het Health Valley Event biedt een gevarieerd dagvullend programma met interessante sprekers, workshops, matchmaking, een investorslounge, een beursvloer en natuurlijk volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Crossovers van groot belang voor zorginnovatie 
Dit jaar gaat het Health Valley Event dieper in op het belang van crossovers bij de ontwikkeling van zorginnovaties. Inge Diepman gaat als dagvoorzitter in gesprek met tal van interessante keynotes zoals Pauline Meurs, Melvin Samsom, Yori Kamphuis, Bas Bloem en Albert van den Berg. En er is ruim aandacht voor Rockstart, de Digital Health accelerator van Nijmegen.
HVE16

Veelzijdig programma 
Het Health Valley Event kenmerkt zich al jaren door haar originaliteit en diversiteit in de programma- onderdelen. Ook dit jaar zijn er voor alle bezoekers weer tal van mogelijkheden. Het programma start met een vijftal parallelle sessies over bijvoorbeeld eHealth of Bouwen in de zorg. Een totaal overzicht van het programma en de sprekers is te vinden op www.health-valley.nl/event. Bezoekers kunnen zich online registreren via de website. De kosten voor het dagvullende programma bedragen 249 euro (excl. BTW).

healthvalley

Health Valley is een platform van bedrijven, overheden, kennis- en gezondheidszorginstellingen met als doel kennis en kansen te koppelen op het snijvlak van gezondheid en technologie. Health Valley is ontstaan vanuit de provincies Gelderland en Overijssel, maar het werkgebied is groter. Samenwerking laat zich niet inperken door regionale begrenzingen, zeker niet op het gebied van gezondheid en technologie.

Recente artikelen