Inloopbijeenkomst Veldhoven voor mensen met fibromyalgie

Array

In Máxima Medisch Centrum locatie Veldhoven, route 046, krijgt u deze avond uitleg over wat fibromyalgie is, wat de gevolgen zijn en welke informatie beschikbaar is. Tevens kunt u uw ervaringen over fibromyalgie uitwisselen met andere lotgenoten.

Woensdag 16 maart
Van 19.30 tot 21.00 uur

Bij fibromyalgie bestaan er pijnklachten rondom de gewrichten. Aangezien de gewrichten belangrijk zijn bij het bewegen heeft fibromyalgie invloed op uw dagelijks leven. Deze avond wordt georganiseerd door de FES (patiëntenvereniging fibromyalgie) in samenwerking met Máxima Medisch Centrum.

Aanmelden is verplicht bij mw van Bokhoven, per e-mail [email protected], of telefoonnummer (0497) 517 302.

De bijeenkomsten zijn gratis. U bent van harte welkom.

Meer informatie vindt u op www.mmc.nl/agenda.

Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum (MMC) is een groot ziekenhuis met twee locaties: Eindhoven en Veldhoven. Het ziekenhuis vervult een aantal topfuncties waaronder een intensive care voor te vroeg geboren baby's en een afdeling voor complexe zwangerschappen. Eén van de speerpunten is sportgeneeskunde. De specialisten werken onder het label SportMáx aan hoogwaardige zorg op het gebied van sportgeneeskunde. MMC werkt samen met de Technische Universiteit Eindhoven aan vernieuwing van medische technologie. Het opleiden van specialisten doen we samen met de universiteiten van Maastricht en Nijmegen. MMC is lid van de vereniging Samenwerkende Klinische Topziekenhuizen.

Recente artikelen