Grote belangstelling opening Wijksteunpunt ‘t Welgelegen Gramsbergen

Op dinsdag 1 maart 2016 werd Wijksteunpunt ’t Welgelegen officieel geopend in Gramsbergen. Ter ere van de opening mocht Mevrouw Snippe, al 26 jaar bewoonster van Zorgcentrum ’t Welgelegen, de openingshandeling verrichten; Het openen van een grote gebreide strik.

Wijksteunpunt coördinator Bea Passies: “Het was echt een hele mooie feestelijke opening. Rijen dik stonden en zaten bewoners bij de ingang van het Wijksteunpunt om het officiële moment mee te maken. Samen met mijn collega Sarah Werink heb ik een speech op rijm voorgelezen. Het was een gezellig samenzijn met koffie en een gebakje in het Wijksteunpunt onder het genot van vrolijke muziek. Het was een mooie opkomst.”

Bewoners van het zorgcentrum en andere belangstellenden uit de omliggende woonwijken waren van harte welkom om kennis te maken met het Wijksteunpunt. Om dit heugelijke feit samen te vieren kwam Zangduo: ‘The old Friends ’ optreden met Hollandse liedjes. Bewoners hadden het wijksteunpunt feestelijk versierd met ballonnen en zelf gebreide feestversiering en gingen in polonaise door de zaal.

Bent u benieuwd naar het wijksteunpunt, de activiteiten en andere mogelijkheden? Vraag naar de folder van het Wijksteunpunt. Houd daarnaast Facebook in de gaten via https://www.facebook.com/twelgelegen

Het wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor bewoners van woonzorgcentrum `t Welgelegen en buurtbewoners van omliggende woonwijken en biedt verschillende mogelijkheden op gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Meer informatie is te vinden op onze website: www.saxenburgh.nl/ouderenzorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen