Informatiebijeenkomst vaatziekten

Array

De Hart&Vaatgroep organiseert in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland op woensdagavond 6 april 2016 een informatiebijeenkomst over vaatziekten.

Tijdens de avond komen verschillende onderwerpen aan bod. Er wordt een presentatie gegeven om vaatziekten beter te leren begrijpen, een vaatlaborant en fysiotherapeut geven meer informatie over vaatonderzoek en looptraining. Ook wordt aandacht besteed aan het belang van een gezonde leefstijl. De patiënt kan door aanpassing van zijn leefstijl zelf veel doen om (herhaling van) vaatziekten te voorkomen. De avond wordt afgesloten met een presentatie van patiëntenvereniging De Hart&Vaatgroep.

De Hart&Vaatgroep
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten. Vertegenwoordigers van deze vereniging zijn aanwezig om informatie te geven over diverse vaataandoeningen, Vaat- en Spataderkeurmerk, aanpak van risicofactoren, diagnosegroep PAV en u kunt gratis kennismaken met de vereniging.

Informatie & aanmelden
Het programma begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur, en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in het Amphitheater van Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Kijk voor meer informatie over het programma op www.sfg.nl/voorlichtingsbijeenkomst. De bijeenkomst is gratis. Meldt u zich wel vooraf aan via de website of via telefoonnummer 010 – 893 4110. Er is plaats voor honderd belangstellenden.

Bron: Franciscus Gasthuis & Vlietland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen