Vloggersduo Vet Gezellig in actie voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn

Array

Het bekende vloggersduo Vet Gezellig komt in actie voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. In hun dagelijkse vlog nemen ze een kijkje achter de schermen bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. De vlogs zijn vanaf 8 maart zowel te zien zijn in SBS6-programma Heel Holland Zorgt als via hun eigen YouTube-kanaal Vet Gezellig. Het is een van de eerste keren dat YouTube-vloggers te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Het bekende vloggersduo Vet Gezellig, met 17.125 YouTube-abonnees en 919.079 views, komt in actie voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. In een dagelijkse vlog geven ze hun volgers een kijkje achter de schermen bij Nederlandse zorg- en welzijnsorganisaties.

unnamedZo gaat het duo onder andere een dag op stap met een student HBO-V, nemen ze een kijkje bij een complexe tandartsbehandeling en zijn ze te gast in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een uitgelezen kans om jongeren te laten zien hoe leuk, uitdagend en belangrijk het werk in zorg en welzijn is en hen te inspireren en interesseren voor opleidingen in deze veelzijdige sector. Kijkers kunnen participeren in de vlogs door middel van Snapchat-vragen.

Vet Gezellig is vanaf 8 maart om 15.30 uur te zien in Heel Holland Zorgt bij SBS6. Tijdens de Nationale Week van Zorg & Welzijn worden de afleveringen om 10.45 uur herhaald bij SBS9.?

Samenwerkingsverband RegioPlus
De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van het landelijk dekkend samenwerkingsverband van vijftien regionale werkgeversverenigingen die zich bezig houden met de arbeidsmarkt in Zorg en Welzijn. De werkgeversverenigingen werken samen in de Stichting RegioPlus (www.regioplus.nl) die de Nationale Week van Zorg en Welzijn co?rdineert. Het doel van de campagne is het bevorderen van een inspirerend, veelzijdig en realistisch imago van de sector Zorg en Welzijn.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn, waarin honderden organisaties hun deuren openen voor het grote publiek, vindt plaats van 14 tot en met 19 maart.

www.weekvanzorgenwelzijn.nl

Bijschrift foto: werken in de zorg

Bron: regioPlus

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen