Feest in Overvecht!

Array

Mogelijk gemaakt door studenten ROC Midden Nederland
Studenten van het Creative College organiseren op donderdag 17 en vrijdag 18 maart ‘dinnershows’ in Utrecht. Twee dagen vol entertainment en lekker eten. Vrijdagmiddag heeft de dinnershow een extra feestelijk tintje, omdat deze in het teken staat van het vijfjarig bestaan van Zorg&Zo. Tijdens dit deel van de dag spelen ook de studenten van het Gezondheidszorg College een grote rol.  Zowel het Creative College als het Gezondheidszorg College  zijn mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Het evenement vindt plaats op de Brandenburchdreef 20 in Utrecht, de onderwijslocatie van het Creative College.

Vrijdagmiddag 18 maart: feest voor Zorg&Zo.
Het vijfjarig bestaan van het wijkleerbedrijf Zorg&Zo wordt in de middag van 18 maart gevierd. Om 12.00 uur komt een groep van 65 zorgvragers op bezoek. Dit zijn ouderen en volwassenen met een (fysieke) beperking maar kunnen ook jonge moeders met kinderen zijn. Zij mogen genieten van twee optredens door studenten van het Creative College.

Studenten van de opleiding Helpende Zorg & Welzijn van het Gezondheidszorg College, die momenteel stage lopen bij het wijkleerbedrijf, verzorgen het buffet en nemen de genodigden de hele dag onder hun hoede. Het wijkleerbedrijf is een samenwerking tussen het Gezondheidszorg College en verschillende buurthuizen, zorgcentra en een kinderopvang in Overvecht. Studenten kunnen hier kennis opdoen in de praktijk en zorgvragers extra hulp bieden bij hun dagelijkse verzorging en bezigheden.

Spetterende avondshows
Op donderdag- en vrijdagavond laten  studenten van het Creative College zien wat ze in huis hebben. Niet alleen de spetterende shows worden verzorgd door studenten. Ook de techniek, de presentatie en de organisatie ligt in hun handen. Studenten van het Beauty College zijn daarbij aangehaakt om de artiesten op te maken.

Kom ook!
De film “The great Gatsby” diende als inspiratiebron voor de shows. Er is dan ook een heuse dresscode. Aan de mannen is gevraagd in een net pak met stropdas en eventueel een hoed te verschijnen. De dames gaan gehuld in een jurk in de themakleuren bordeaux of zwart en daarbij horende accessoires.

Iedereen is welkom tijdens de twee avondshows! De kosten voor de donderdag zijn 3,50 euro per persoon. Omdat er vrijdag ook een 3-gangen-menu tussen de verschillende shows wordt geserveerd, zijn de kosten op vrijdag € 17,50 euro per persoon.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen