Informatieavond Type 1 Diabetes in Rotterdam

Array

Op dinsdag 19 april presenteren Nederlandse toponderzoekers hun onderzoek op het gebied van Type 1 Diabetes tijdens een informatieavond van JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation). Dr. Henk-Jan Aanstoot (Diabeter) en dr. Françoise Carlotti (LUMC) vertellen, samen met directeur Philip van Lookeren Campagne van JDRF, over de weg naar een wereld zonder Type 1 Diabetes.

De informatieavond vindt plaats in de Oxfordzaal in het Van der Goot Building op de Erasmus Universiteit en is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met Type 1 Diabetes: mensen met de ziekte, ouders, partners, collega’s, zorgverleners et cetera.

De avond start om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Behalve de sprekers is er ook een uitgebreide informatiemarkt met diabeteshulpmiddelen, patiëntenverenigingen en andere diabetesgerelateerde partijen.

Aanmelden voor deze avond kan via http://bit.ly/rotterdamdiabetes

Bron: Stichting JDRF Nederland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen