Samenwerking digitale opleidingen PinkRoccade Healthcare en The Competence Group

Array

PinkRoccade Healthcare en The Competence Group (TCG) gaan samen E-learning ontwikkelen voor gebruikers van mijnCaress, het ECD van PinkRoccade. Met deze e-learning kunnen zorgorganisaties grote groepen medewerkers snel, e­fficiënt en foutloos met mijnCaress laten werken. Voor dit doel hebben PinkRoccade Healthcare en TCG een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
Corien Veeneman, directeur Business Unit Care bij PinkRoccade Healthcare: ‘Werkprocessen in zorgorganisaties wijzigen regelmatig, onder andere door veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast werken wij voortdurend aan de verbetering van onze software, zoals met het toevoegen van functionaliteiten aan mijnCaress. Met TCG beschikken wij over een partner die deze nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen direct in de e-learning verwerkt. Zodoende kunnen medewerkers al oefenen nog voordat de software daadwerkelijk beschikbaar komt. Deze werkwijze zorgt voor een effectiever opleidingsproces en een snellere acceptatie van de doorgevoerde verbeteringen.

Rol- en functieafhankelijk opleiden
Toon Rijken, directeur TCG: ‘Wij willen iedere gebruiker van mijnCaress een opleiding bieden die aansluit op zijn eigen rol en functie in de organisatie. In de E-learning wordt daarom niet alleen het achterliggende proces rond mijnCaress uitgelegd, maar ook de voor hem relevante functionaliteiten binnen mijnCaress zelf. Voor zorgorganisaties die tevens het Omaha System gebruiken of die overwegen dit classificatiesysteem in te zetten: komende maanden gaan wij samen met PinkRoccade Healthcare de e-learning ’Werken met het Omaha System’ aan mijnCaress koppelen. Hiermee kan de zorgverlening worden ondersteund en kan het hele zorgteam bij het zorgproces worden betrokken.’

Bron: The Competence Group (TCG)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen