Borstvoedingavond 20 april

Agendabericht:
Op woensdag 20 april is er van 19.00 tot 21.30 uur een informatie-bijeenkomst over het geven van borstvoeding. Deze bijeenkomst is bedoeld voor aanstaande ouders of ouders die net bevallen zijn en borstvoeding geven. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u praktische tips en informatie van een lactatiekundige over onder andere het aanleggen van de baby, het afkolven en de combinatie werk en borstvoeding geven. Een lactatiekundige is iemand die professionele ondersteuning geeft bij het geven van borstvoeding. Verder kunt u vragen stellen.

De bijeenkomst vindt plaats in Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven. Wél vooraf aanmelden bij de polikliniek gynaecologie, tel. (040) 888 83 80. Uw partner is ook van harte welkom. De toegang is gratis!

Meer informatie vindt u op vrouwmoederkind.nl of www.mmc.nl.

Bron: vrouwmoederkind

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen