Samenwerking tussen congresstad Maastricht en Brussels Airlines

Array

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Group, is met ingang van 1 mei 2016 officiële partner van congresstad Maastricht.
Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group bieden  aan organisatoren, deelnemers en bezoekers van internationale  congressen (minimum 100 deelnemers) die plaatsvinden in de regio Maastricht specifieke MICE  producten aan die Maastricht als congresstad nog aantrekkelijker maken. De samenwerking is het resultaat van onderhandelingen tussen het Maastricht Convention Bureau, MECC Maastricht en Brussels Airlines.

‘MICE is een belangrijke speler op de markt. Hierop spelen wij in als luchtvaartmaatschappij door het aanbieden van contracten met interessante tarieven. We werken reeds samen met verschillende conventiecentra in België. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is absoluut een toegevoegde waarde,’ legt Kathleen Vandenbroecke, Key Account Manager MICE van Brussels Airlines uit.

De aangeboden programma’s  zijn ontstaan uit de wensen en behoeften van organisatoren en deelnemers van internationale congressen om het vliegen naar de congresbestemming makkelijker en goedkoper te maken.  In België bestaat het concept al langer, maar Maastricht is nu ook als eerste én enige congresstad van Nederland aangesloten.

Congresorganisatoren kunnen vanaf 1 mei voordelige tarieven aanbieden aan deelnemers en hun medereizigers die vliegen met Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group met bestemming Maastricht en regio. Andere voordelen zijn het eenvoudige boekingssysteem, een betrokken account managementteam en één aanspreekpunt bij Brussels Airlines  voor de verschillende carriers van de Lufthansa Group.

Belang regio Maastricht
Voor de regio Maastricht is deze samenwerking van groot belang. ‘Congresseren in onze stad wordt dankzij deze samenwerking nog aantrekkelijker. Maastricht zet daarmee een mooie stap om ook in 2016 de beste congreslocatie van het land te zijn,’* aldus John Aarts, wethouder economie van de gemeente Maastricht.

Lufthansa Group
Brussels Airlines maakt deel uit van de Lufthansa Group waar naast Brussels Airlines ook Lufthansa, Swiss, Austrian en Eurowings bij aangesloten zijn.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen