Brief NVMO en WIN-O over nivolumab bij RCC

0
2157

Begin april is de registratie van nivolumab voor de behandeling van het gemetastaseerd niercelcarcinoom goedgekeurd.

Volgens afspraken met het ministerie van VWS kan nivolumab worden voorgeschreven en komt het voor vergoeding in aanmerking, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. De NVMO en WIN-O hebben de achtergronden en aandachtspunten voor nivolumab bij deze indicatie in een speciale brief uiteengezet.

De brief en een bijlage met de SONCOS-normen kunnen door NVMO-leden worden geraadpleegd via deze link (inloggen: alleen voor NVMO-leden).

Bron: NVMO

BRONNVMO
Vorig artikelThunderclap #beroerte Hartstichting
Volgend artikelElke patiënt een behandeling op maat
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.