Bijeenkomst over borstvoeding Máxima Medisch Centrum 18 mei

Array

Op woensdag 18 mei is er van 19.00 tot 21.30 uur een informatie-bijeenkomst over het geven van borstvoeding. Deze bijeenkomst is bedoeld voor aanstaande ouders of ouders die net bevallen zijn en borstvoeding geven. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u praktische tips en informatie van een lactatiekundige over onder andere het aanleggen van de baby, het afkolven en de combinatie werk en borstvoeding geven. Een lactatiekundige is iemand die professionele ondersteuning geeft bij het geven van borstvoeding. Verder kunt u vragen stellen.De bijeenkomst vindt plaats in Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven. Wél vooraf aanmelden bij de polikliniek gynaecologie, tel. (040) 888 83 80. Uw partner is ook van harte welkom. De toegang is gratis!

Meer informatie vindt u op vrouwmoederkind.nl of www.mmc.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen