Jaarverslag GGzE 2015

Het jaar 2015 stond bij GGzE in het teken van innovatie en samenwerking. Enerzijds ingegeven vanuit de transitie in de GGZ-financiering, maar met name omdat GGzE een nieuwe koers is gaan varen. GGzE wil een inspirerende community zijn voor mentale kracht. 2015 was het startjaar.

Resultaat 2015
De veranderingen rondom de transities, die in 2014 zijn ingezet, ebden nog lang na in 2015. Pas in het tweede kwartaal werd voor sommige financieringsstromen duidelijk op welke inkomsten GGzE kon rekenen. Dat leverde behoorlijk wat kopzorgen. Maar, ondanks dat kijkt GGzE terug op een goed jaar. 

Het jaar is zelfs afgesloten met een positief resultaat van ruim 3 miljoen. Daarnaast is er ten opzichte van het aantal verpleeguren minder gesepareerd en zijn cliënten nog nét zo tevreden als in 2014. Medewerkers tonen zich zelfs méér tevreden dan het jaar daarvoor.

Toekomst
GGzE gaat dit jaar door op de in 2015 ingeslagen weg. Alleen door het community-denken kunnen we de Geestelijke Gezondheidszorg vernieuwen en kunnen we de samenleving veel geld besparen en nog meer van waarde zijn. Iedereen die onderdeel wil worden van deze community is van harte welkom!

Meer over het resultaat van 2015 leest u in bijgevoegd persbericht en op www.ggze.nl/jaarverslag.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen