Diana Koster @Vrouwencoachdk: vrouw met hart van goud redde acht levens met donorcodicil

0
8974
#Dianakoster (14 mei 1965 - 25 april 2016) vrouwencoach maar vooral expert in het schenken van leven……...
#Dianakoster (14 mei 1965 - 25 april 2016) vrouwencoach maar vooral expert in het schenken van leven……...

De in april overleden Haagse verloskundige Diana Koster (50) heeft dankzij haar donorcodicil acht mensen weer een menswaardig leven geschonken.
Diana was een vrouw met een hart van goud, doordat ze een donorcodicil had, redde ze na haar fatale hersenbloeding eind april,toch nog het ook het leven van nog eens acht mensen. Diana Koster blonk tijdens haar leven al uit omdat ze het leven van mensen positief veranderde. Door haar donorcodicil heeft ze anderen het leven kunnen redden. Op Facebook en Twitter  stromen al weken na haar overlijden de berichten binnen van collega verloskundigen, cliënten en vrouwencoaches waarin de alom geliefde Vrouwencoach en verloskundige Diana Koster wordt geprezen omdat ze altijd oog, aandacht en tijd voor anderen had.  En deze bijzonder vrouw bleek dus ook voorbereid om na haar dood te geven aan hen die alleen nog door een donororgaan te redden waren.

Eind april voelde Diana Koster zich plotseling niet lekker in het ziekenhuis bleek dat ze een fatale beroerte had gehad. Diana liet naast een man, twee dochters en twee prachtige boeken ook nog eens acht organen na.

Diana Koster is daarmee een prachtig ambassadrice geworden van orgaandonatie Een vrouw die expert was in geboortezorg maar naar wat nu blijkt eigenlijk expert was in het geven van leven.

Want praten over orgaandonatie is niet eenvoudig, het donorcodicil invullen en je geliefde je wens kenbaar maken al helemaal niet. Laat staan dat je als partner geconfronteerd wordt met de dood van je geliefde die haar organen nalaat. Mooi dat door Diana Koster duidelijk wordt dat het overlijden van je partner er toch nog voor kan zorgen dat acht mensen weer een menswaardig leven kunnen hebben. Diana, dank je wel voor weer een besluit vol compassie met anderen en dank aan de nabestaanden van Diana Koster voor het delen van dit deel van jullie verdrietige lot. Diana Koster was niet alleen vrouwencoach maar vooral expert in het schenken van leven.