Oproep gericht aan AED eigenaren: doe mee met het onderzoek van de Hartstichting en VU Amsterdam

0
967

Oproep gericht aan AED eigenaren: doe mee met het onderzoek van de Hartstichting en VU Amsterdam. De Vrije Universiteit Amsterdam doet in samenwerking met de Hartstichting onderzoek onder AED eigenaren. Uw ervaringen als AED eigenaar zijn daarbij essentieel.

Er bestaan twee reanimatie-oproepsystemen (Hartveilig wonen & HartslagNu) waarmee er bij een hartstilstand burgers in de buurt van het slachtoffer, opgeroepen worden om te reanimeren. In deze oproep staan instructies om de dichtstbijzijnde AED op te halen en naar het slachtoffer te gaan. Het is belangrijk dat er genoeg AED’s beschikbaar zijn, om zo snel mogelijk te kunnen defibrilleren.

Wij zijn benieuwd of u één van de oproepsystemen kent (Let op: de website AED4.eu is niet hetzelfde als de oproepsystemen) en wat uw beweegredenen zijn om uw AED wel of niet aan te melden bij dit systeem. Dit is voor ons belangrijk omdat wij met de uitkomsten van het onderzoek, de drempels voor het aanmelden kunnen verlagen en zo extra levens kunnen redden.

Bent u eigenaar of beheerder van één of meerdere AED(‘s), dan willen wij van u vragen om ons te helpen door deze enquête van maximaal 10 minuten in te vullen.

Doe mee en maak kans op twee gratis reanimatiecursussen voor twee personen
Als blijk van onze waardering, verloten wij twee reanimatiecursussen voor twee personen onder alle deelnemers van de vragenlijst.

Deze oproep is via meerdere kanalen uitgezet. Mocht u hem al eerder in hebben gevuld, hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en medewerking, namens de Hartstichting!

Ja, Ik doe graag mee met het onderzoek ->