Mijlpaal: 50.000ste artikel online op MedicalFacts.nl

0
1435

Sinds vandaag hebben we maar liefst 50.000 medisch nieuwsartikelen online op MedicalFacts.nl, sinds we in november 2004 van de start gingen met deze medische nieuwssite. Als we terugkijken in de 50.000 artikelen zien we natuurlijk een enorm verschil. We hebben een geweldige evolutie doorgemaakt. Inmiddels zijn we een gewaardeerde speler geworden in de nieuwsvoorziening van zorgprofessionals en patient advocates. De groei die we door hebben gemaakt is ook mede te danken aan onze lezers, die altijd met goede ideeën komen en feedback geven. Ook zij zijn steeds digitalere geworden waardoor we hen niet alleen tegenkomen op de website maar ook op ons twitterkanaal @MedicalFacts, Facebookpagina en als lezer van de nieuwsbrief. Elke dag proberen we nieuws op maat te maken. Daarom dank trouwe lezer en natuurlijk ook dank voor de support van onze partners, want zonder hen geen MedicalFacts.nl !

Onze filosofie is in al die jaren gelijk gebleven; “We willen zorgprofessionals en patient advocates informeren en samen met hen de zorg voor patiënten en zorg van zorgprofessionals beter maken. Daarin willen we de komende 50.000 artikelen het verschil blijven maken. De redactie is al weer druk in de weer met de volgende 50.000 artikelen! En daar zijn we trots op.

Lezers en partners, bedankt & Graag tot ziens…!