Mijlpaal: 50.000ste artikel online op MedicalFacts.nl

0
1477

Sinds vandaag hebben we maar liefst 50.000 medisch nieuwsartikelen online op MedicalFacts.nl, sinds we in november 2004 van de start gingen met deze medische nieuwssite. Als we terugkijken in de 50.000 artikelen zien we natuurlijk een enorm verschil. We hebben een geweldige evolutie doorgemaakt. Inmiddels zijn we een gewaardeerde speler geworden in de nieuwsvoorziening van zorgprofessionals en patient advocates. De groei die we door hebben gemaakt is ook mede te danken aan onze lezers, die altijd met goede ideeën komen en feedback geven. Ook zij zijn steeds digitalere geworden waardoor we hen niet alleen tegenkomen op de website maar ook op ons twitterkanaal @MedicalFacts, Facebookpagina en als lezer van de nieuwsbrief. Elke dag proberen we nieuws op maat te maken. Daarom dank trouwe lezer en natuurlijk ook dank voor de support van onze partners, want zonder hen geen MedicalFacts.nl !

Onze filosofie is in al die jaren gelijk gebleven; “We willen zorgprofessionals en patient advocates informeren en samen met hen de zorg voor patiënten en zorg van zorgprofessionals beter maken. Daarin willen we de komende 50.000 artikelen het verschil blijven maken. De redactie is al weer druk in de weer met de volgende 50.000 artikelen! En daar zijn we trots op.

Lezers en partners, bedankt & Graag tot ziens…!

 

Vorig artikel100 jaar Hubrecht Instituut – van embryo tot stamcel
Volgend artikelInternationale Klinisch Onderzoeksdag (International Clinical Trials Day)
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.