Portefeuillewissel raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis per 1 juni

0
1413
Foto (van links naar rechts): Peter Langenbach, Anton Westerlaken en Johan Dorresteijn
Foto (van links naar rechts): Peter Langenbach, Anton Westerlaken en Johan Dorresteijn

Per 1 juni 2016 neemt Peter Langenbach de voorzittersportefeuille over van Anton Westerlaken binnen de raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis. Aanleiding voor de portefeuillewissel is de gezondheidssituatie van Anton Westerlaken, in combinatie met de agenda waarvoor het Maasstad Ziekenhuis staat.

Driehoofdig bestuur
Anton Westerlaken blijft aan als regulier lid van de raad van bestuur. Samen met Johan Dorresteijn blijven zij de driehoofdige raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis en zullen zij verder bouwen aan goede zorg – een hoger dan gemiddelde zorgkwaliteit en veiligheid – voor de patiënten van het ziekenhuis.

Peter Langenbach
Peter Langenbach is sinds 1 december 2015 lid van de raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis. Hij was hiervoor bestuurder bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en bekleedde in het verleden onder andere diverse managementposities.

Het Maasstad Ziekenhuis is onderdeel van de ‘Coöperatie Zorg op Zuid’. Het werkt in dat kader intensief samen met het Ikazia Ziekenhuis, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Spijkenisse Medisch Centrum.

Bron: Maasstad Ziekenhuis