Vrijdag 10 juni speciale voordracht prof. Bas Bloem over topsport en topgeneeskunde | @Basbloem

Array

Vrijdag 10 juni geeft prof. Bas Bloem (@basbloem), hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen van het Radboudumc een lezing over de verbanden tussen topsport én topgeneeskunde. Bas zal tijdens deze speciale voordracht een uniek kijkje geven in de spreekkamer van de neuroloog en zijn visie delen op de toekomst van de gezondheidszorg. Daarnaast gaat Bas -als ex topvolleyballer- in op de bijzondere verbanden tussen topsport en topgeneeskunde. Hij laat zien hoe hij in wetenschappelijk onderzoek het sporten inzet als nieuwe behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. De voordracht zal rijkelijk ondersteund worden door uniek videomateriaal.

Steun de volleybaljeugd van het RTC

Eind juni vertrekken 3 jeugdvolleybalteams van het Regionaal Talenten Centrum Nijmegen naar een internationaal toernooi in Klagenfurt (Oostenrijk). Met deze lezing hopen wij € 1000,- aan bijdragen op te halen om de reis naar dit toernooi mogelijk te maken. Daarom vragen wij voor deze lezing een toegangsprijs van € 5,-. Als u onverhoopt deze lezing niet bij kan wonen, maar toch graag een bijdrage wil leveren aan het goede doel, dan kunt u uw bijdrage voor het toernooi overmaken naar IBAN: NL31INGB0008115840 (T.n.v. R Pleizier).

Datum
Vrijdag 10 juni

Tijd
18:30 – 19:00 uur inloop met koffie
19:00– 20:00 uur Lezing Bas Bloem

Locatie
Radboudumc Studiecentrum
Medische Wetenschappen
Hippocrateszaal route 77
Geert Grooteplein 21 te Nijmegen
Bas Bloem topsport

Meld je nu aan!
Om vooraf een inschatting te maken van het aantal deelnemers (de ruimte is beperkt!) willen u vriendelijk vragen om uw aanwezigheid vooraf kenbaar te maken via [email protected] Entree graag contant betalen bij aanvang van de lezing.

Meer informatie: www.ikvolleybal.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen