Health Valley events

Array

De komende weken organiseert Health Valley weer volop bijeenkomsten. We nodigen u hiervoor van harte uit.

  • 20 juni 2016: Health Valley Breakfast Meeting – Bouwen in de Zorg
  • 23 juni 2016: Health Valley – Afslag Den Bosch
  • 29 juni 2016: Professionele Exportcoaching met Rijksfinanciering 
  • 14 juni 2016: Health Valley –  Medical Devices & Business
  • 11 juli 2016: Health Valley meets Food & Agro

Health Valley Breakfast Meeting-  Bouwen in de Zorg
Op maandag 20 juni organiseert Health Valley de bijeenkomst “Health Valley Breakfast Meeting – Bouwen in de Zorg”. In juli 2015 is eerder al een “Breakfast Meeting” georganiseerd met hetzelfde thema, dit jaar komen er andere onderwerpen aan bod.

Het programma kunt u bekijken op onze website.
U kunt zich direct gratis inschrijven voor deze bijeenkomst.

Wat: Health Valley Breakfast Meeting – Bouwen in de Zorg
Wanneer: maandag 20 juni
Locatie: Slingeland Ziekenhuis (Kruisbergseweg 25, 7009 BL Doetinchem)
Tijd: 8.00 uur – 11.30 uur, start is met ontbijt

Health Valley – Afslag Den Bosch
“Ondernemen in de zorg: vloek of zegen?”

Op donderdag 23 juni 2016 organiseert Health Valley samen met de Health to Business Community (H2B) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) de bijeenkomst Health Valley Afslag Den Bosch – Ondernemerschap in de zorg: vloek of zegen?

Diverse sprekers/artsen geven hun visie over ondernemerschap in de zorg. Dagvoorzitter Rens Merkelbach zal deze bijeenkomst, bestaande uit presentaties en interactieve paneldiscussies leiden.

Deelname is gratis en u kunt zich hier direct inschrijven.
Benieuwd naar het programma? Deze kunt u lezen op onze website.

Wat:             Health Valley Afslag Den Bosch – Ondernemerschap in de zorg: vloek of zegen?
Wanneer:     Donderdag 23 juni 2016
Locatie:       Jeroen Bosch Ziekenhuis (Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ, ’s Hertogenbosch, Auditorium)
Tijd:             17.00 uur – 19.35 uur, ontvangst met broodjes


Professionele Exportcoaching met Rijksfinanciering 
Van de Nederlandse Health bedrijven genereert maar liefst bijna de helft omzet uit export op het gebied van medische technologie, diagnostiek en therapeutische producten. Wilt u met een door de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) gesubsidieerde, professionele exportcoach nieuwe buitenlandse markten veroveren?  Doe dan mee aan de “Healthy Export Coaching Kick-Off”, georganiseerd door psps consultants en Health Valley.

U bent van harte welkom op 29 juni van 09.30 uur tot 13.00 uur op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Gedurende deze sessie kunt u een individueel gesprek krijgen met een exportcoach van de RVO. Dat is niet het enige, tijdens deze ochtend is er ook een workshop over lead generation via Social Media bij uw buitenlandse doelgroep.

Voor nadere informatie en aanmelden (aanmelding vooraf is vereist) kunt u contact opnemen met Carmen Quinders,quinders@pspsconsultants.nl  of via telefoonnummer 070 322 9006.

Medical Devices & Business
U kunt zich direct gratis inschrijven voor deze bijeenkomst.
Het programma kunt u bekijken op onze website.

Wat: Health Valley – Medical Devices & Business
Wanneer: dinsdag 14 juni
Locatie: Fort Lent (Bemmelsedijk 4, 6663 KZ Lent)
Tijd: 12.30 uur – 17.30 uur, start is met lunch

Health Valley meets Food & Agro
Save the date!

Op maandag 11 juli organiseren we de bijeenkomst Health Valley meets Food & Agro in Wageningen. Het programma volgt zeer binnenkort. U kunt zich al wel gratis inschrijven voor deze bijeenkomst.

Bron: Health Valley

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen