Startup welkom op TekEvents op 16 juni!

Array

Op donderdag 16 juni organiseert TekDelta in samenwerking met Health Valley en de Novio Tech Campus “TekEvents”.Ben je als startup op zoek naar bepaalde technologie, intellectueel eigendom of labruimte om te testen?  Dan is TekEvents op de Novio Tech Campus in Nijmegen “the place to be”. Daar ontmoet je TekDelta die jouw Startup verder kunnen helpen. TekDelta bundelt het aanbod van diverse partijen (kennisinstellingen, universiteiten, corporates en startup-accelerators) en geeft startups en startup organisaties  een ingang voor hun technologische uitdagingen. Vertegenwoordigers van Philips, KPN, NXP en TNO helpen je graag verder met je innovatie. Kom met je vragen en je wordt met de juiste personen in deze organisaties in contact gebracht.

Via TekDelta kunnen startups:

  • Toegang krijgen tot labs (waar ze mogelijk eerst het bestaan niet van wisten).
  • IP licenseren om hun product unieker te maken.
  • Op snelle manier vinden wie er in Nederland hun technische probleem kan helpen oplossen.
  • Meerdere keren per jaar via TekEvents op een laagdrempelige manier met meerdere top R&D-partijen uit Nederland in contact komen.

Wie werken samen binnen TekDelta? 
Momenteel bestaat TekDelta uit deze 15 organisaties:

  • 3 Corporates: KPN, NXP, Philips
  • 3 Technische universiteiten: TU Eindhoven, TU Delft, Universiteit Twente
  • 2 Toegepaste kennisinstellingen: TNO, ECN
  • 4 Startup organisaties: Yes!Delft, Rockstart, Health Valley, Startup Amsterdam

Meer informatie is te vinden op www.tekdelta.nl.

On the initiative of StartupDelta and TNO, Dutch corporates (KPN, Philips, NXP), knowledge institutes (TNO, ECN, Universities) and startup support organizations (YES!Delft, Rockstart, Startup Amsterdam, HealthValley, Venture Café & LabForRent) joined forces to offer their expertise, technologies and innovation labs to the Dutch hightech & ICT startup community. 

U kunt zich direct gratis inschrijven .

Wat: TekEvents
Voor wie: Startups
Wanneer: donderdag 16 juni
Locatie: Novio Tech Campus (Gebouw M, Transistorweg 5, 6534AT, Nijmegen)
Tijd: 15.30 uur 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen