Mediabookers biedt geen online advertenties meer op MedicalFacts.nl aan

0
1421
MadicineMedia is ons mediabureau waar uw en onze zaken al vele jaren op professionele wijze en met kennis van CGR en de medische markt worden behartigd door Rob Molenaar (eigenaar van het voormalige mediabureau Adfab B.V.)

  LET OP!!!! Mediabookers biedt tot nader order geen onrechtmatig online advertenties geen op MedicalFacts.nl aan UPDATE: Inmiddels is er contact geweest met mediabookers Mediabookers c.s. ( @mediabookersNL )biedt onrechtmatig online advertenties aan op MedicalFacts.nl. Stichting MedicalFacts of Medicalfacts.nl heeft geen enkele relatie met Mediabookers c.s. MedicalFacts heeft Mediabookers niet het recht gegeven namens Medicalfacts te handelen en verbintenissen met derden af te sluiten. Zij doen zich dan ook onterecht voor als vertegenwoordiger, tussenpersoon en/of belangenbehartiger van Medicalfacts. Mediabookers c.s. proberen zo mee te liften op de naamsbekenheid van Medicalfacts. En brengen het imago van MedicalFacts.nl schade toe. Mediabookers kan noch de prijs, noch de geboden korting, noch de annuleringsvoorwaarden, noch de gewenste bannerruimte, noch bannerformaat garanderen. Sluit dus geen bannercontract af voor MedicalFacts.nl via Mediabookers!

 

Vorig artikelNieuwe aanpak bij pinda-allergie #EAACI2016
Volgend artikelPrimeur Alphega apotheek Zorgmakelaar: eerste zorgovereenkomst voor 2017-2018
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.