Lefgozers gezocht!

Array

Uit de kleren gaan voor het goede doel, dat is lef hebben. STOP AIDS NOW! gaat vanaf vandaag op zoek naar lefgozers, mannelijke modellen die naakt willen poseren met de ArtBag van STOP AIDS NOW! Net zoals internationaal model Heidi Klum en STOP AIDS NOW!-ambassadeur Nicolette Kluijver dat eerder hebben gedaan.

Wat echt lef is

Als jongere, waar ook ter wereld, uitkomen voor je hiv-status en je actief inzetten om andere mensen met hiv te helpen en te waarschuwen voor hiv, dat is pas écht lef hebben, vindt STOP AIDS NOW!

In veel landen rust zo’n taboe op hiv en worden mensen met hiv zo gediscrimineerd dat zij een onzekere toekomst tegemoet gaan als hun hiv-status bekend wordt. In veel landen van de wereld is het hebben van een homoseksuele relatie zelfs een misdaad. Zolang er landen zijn die mensen met hiv of die risico lopen op hiv, blijven discrimineren en criminaliseren, zal er geen einde komen aan aids.

STOP AIDS NOW! ondersteunt daarom in Afrika en in Azië vooral die jonge mensen met lef. Jongeren lopen immers het grootste risico om  hiv te krijgen. Van alle nieuwe hiv-infecties in de wereld treft 34% jongeren tussen de 15 en 24 jaar.

STOP AIDS NOW! gaat nu in Nederland op zoek naar andere lefgozers, die mee willen doen aan een wel heel bijzondere actie.

Mannelijk model

lefgozer
STOP AIDS NOW!-ambassadeur Nicolette Kluijver ging vorig jaar uit de kleren met de ArtBag van STOP AIDS NOW!, in navolging van Heidi Klum. Dit keer zoekt STOP AIDS NOW! een mannelijk model, bekijk hier de oproep.  Elke man met lef kan zich opgeven tot en met 13 juli a.s. met een facebook profiel, op ikbeneenlefgozer.nl  Bekijk de oproep ook hier

Stemmen op je favoriete man mag ook. De 15 mannen met de meeste stemmen, krijgen een professionele fotoshoot van top fotograaf Philip Riches (Hollands Next Topmodel). Op deze website zijn ook alle eerder uitgegeven ArtBags van STOP AIDS NOW! te koop.

Bron: STOP AIDS NOW! 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen