Medisch Netwerk B.V. failliet, vakantiewaarneming onzeker

Array

onzeker
Op 29-06-2016 is Medisch Netwerk B.V. te Heemstede (Noord-Holland) eind juni door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. L.J. van Apeldoorn Jr. Het insolventienummer van deze zaak is F.15/16/250. Medisch Netwerk B.V. verzorgde voor ruim 400 werkende (waarnemende)huisartsen in onder andere de regio’s Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden, Leiderdorp, Haarlemmermeer en Utrecht vervanging voor diensten zoals; van (huis)artsen vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Waarneming van (huis)artsen bij vakantie, ziekte en nascholing.
Inzet van doktersassistentes, praktijkondersteuners en nurse practitioners.

Vakantiewaarneming

Bij de organisatie waren al jaren financiële problemen. Sinds 2016 werkten er nog tien medewerkers. De timing van het faillissement is ongelukkig met de vakantieperiode in aantocht. Onduidelijk is hoe de waarneming van de huisartsen nu geregeld gaat worden. Achter de schermen wordt gewerkt aan een doorstart.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen