Wie worden de winnaars van Holland Open Wheelchair Tennis toernooi 2016?

Sinds het begin van de rolstoeltennissport in 1990, wordt het internationale veld in tennis gedomineerd door de Nederlandse spelers. Op alle paralympische spelen, grand slams en masters presteerden met name de Nederlandse dames op topniveau. Je kunt dus met recht zeggen dat het toptennis in Nederland wordt gespeeld. Aanstormend talent uit de hele wereld komt bijeen op toernooien van de Futures serie. In Nederland is er maar een keer per jaar in Nederland de kans rolstoeltennis op topniveau voor dames en heren mee te maken: Holland Open Wheelchair Tennis Tournament in Houten!

Holland Open Wheelchair Tennis 2015

Op 8, 9 en 10 juli vindt de tweede editie plaats van het Holland Open Wheelchair Tennis toernooi. Dit internationale rolstoeltennis toernooi is onderdeel van de ITF Futures serie van de International ITF 2015 UNIQLO Wheelchair Tennis Tour.
Dit toernooi staat open voor tennistalent uit de hele wereld.

Rolstoeltennis wordt met gewone tennisballen en op standaard tennisvelden gespeeld. Het enige verschil met normaal tennis, is dat de bal twee maal mag stuiteren. Rolstoeltennis is daarom net zo spectaculair om naar te kijken als valide tennis.

Wanneer? Vrijdag 8 juli 2016 tot en met
Zondag 10 juli 2016
Waar? Racket Centrum Houten
Pelmolen 7
3994 XX Houten (Utrecht)
Programma Vrijdag 8 juli gaan de eerste wedstrijden van start.
Zaterdagmiddag vinden de halve finales plaats.
Zondag vanaf 10.30 uur worden de finales gespeeld.
Toegang Gratis
Meer informatie www.howt.nl
Toernooidirecteur Jaap Renes


Holland Open Wheelchair Tennis is e
en unieke kans om in Nederland te kijken naar toptennis. Spelers uit de hele wereld zullen in zes categorieën strijden om de hoofdprijzen. De toegang voor publiek is gratis. In principe wordt er buiten gespeeld, maar bij slecht weer wordt het toernooi naar de tennishal op het complex verplaatst. Vanuit het grand café van het racketcentrum of op het buitenterras heeft het publiek goed zicht op de main courts van het toernooi. Uiteraard is het complex rolstoeltoegankelijk.

Holland Open Wheelchair Tennis 2015

U bent namens de organisatie van het Holland Open Wheelchair Tennis van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen naar dit unieke evenement in Houten.

Meer informatie over Holland Open Wheelchair Tennis op www.howt.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen