Pokémon-vangers blijf weg uit het AMC

Via een tweet heeft het AMC spelers gevraagd om niet naar het ziekenhuis te komen. Mocht de ‘zieke’ gevonden worden ‘dan beloven we goed voor hem te zorgen’.

Inmiddels overlegt met met de beveiliging van het ziekenhuis hoe de Pokémon-jagers buiten het ziekenhuis kunnen worden gehouden. Het ziekenhuis heeft inmiddels contact gezocht met de spelmaker en gevraagd om de Pokémon uit het AMC te verwijderen.

In het AMC zijn al meerdere groepen mensen aangetroffen, die met hun mobieltje aan het speuren waren. Het spel is pas een paar dagen uit, maar ook het Academisch Medisch Centrum ondervindt al problemen met Pokémon Go-spelers, aldus een woordvoerder.

Bron: AMC

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen