Sluiting SAHZ apotheek Heemstede

De SAHZ apotheek gevestigd in het Spaarne Gasthuis locatie sluit per 1 augustus de deuren. Het besluit hiertoe is genomen nadat er onderzoek is gedaan naar een effectief en efficiënt gebruik van de capaciteit van de SAHZ apotheken.

Het is financieel niet langer verantwoord om de vestiging Heemstede nog langer open te houden. Oorzaak is het inmiddels te geringe aantal recepten dat nog aangeboden wordt in combinatie met de aanwezigheid van nog vier apotheken in Heemstede.

SAHZ

Inwoners uit het verzorgingsgebied kunnen vanaf 1 augustus uiteraard terecht bij de SAHZ apotheek in het Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid. Deze dienstapotheek is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Ook in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp kunnen zij bij de SAHZ apotheek terecht, van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00uur en in het weekend tussen 9:30 en 18:00 uur. Wanneer de patiënt daar toestemming voor heeft gegeven kan het medicatiedossier naadloos overgenomen worden.

De SAHZ apotheek maakt onderdeel uit van de Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen met locaties in Haarlem Zuid, Haarlem Noord en Hoofddorp. Zie de website www.sahz.nl

SAHZ SG Haarlem Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

SAHZ SG Haarlem Noord
Vondellaan 999
2026 BW Haarlem

SAHZ SG Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

Bron: SHAZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen