Jen Bricker: Niets is onmogelijk voor wie durft te dromen

Array

Geboren zonder benen en daardoor bij de geboorte afgestaan door haar biologische ouders… De start van Jen Brickers leven lijkt niet rooskleurig. Totdat haar adoptieouders haar onvermoeibaar bevestigen, stimuleren en laten zien dat niets onmogelijk is. Dans zonder benen is een uniek waargebeurd levensverhaal over vechten, overwinnen en ontdekken! Met een voorwoord van Nick Vujicic. wordt geboren in een Roemeens gezin, waar ze op de dag van haar geboorte wordt afgestaan. Een Amerikaans gezin adopteert het meisje en slaagt er in haar een gelukkige, normale jeugd te geven. Met beide handen grijpt Jen elke uitdaging aan die haar pad kruist. Haar motto: niets is onmogelijk voor wie durft te dromen. Jen blijkt een groot sportief talent te zijn. Dankzij aanmoediging van familie en vrienden groeit Jen uit tot een topsporter van wereldklasse. Nu reist Jen de wereld over als professioneel luchtacrobate en motivational speaker.

Dans zonder benen vertelt het levensverhaal van Jen Bricker, een jonge vrouw die zowel fysiek als mentaal pure kracht uitstraalt. Jen ziet het gemis van haar benen niet als een handicap, maar als een geschenk van God waarmee ze mensen positief mag beïnvloeden.

image010Anderen over Jen Bricker

“Het was meteen duidelijk dat Jen en ik iets met elkaar deelden. Het gebeurt niet vaak dat ik iemand ontmoet met dezelfde overtuigingen en doelen: durf te dromen; omarm wat God je heeft gegeven; breng licht op plekken waar het donker is; verspreid hoop, geloof, liefde en vrede!” – Nick Vujicic

“Jen laat zich echt nergens door weerhouden en gaat maximaal voor de dingen waar ze in gelooft en waar ze van droomt. Enorm inspirerend!” – Ellen Ceelen

Dans zonder benen | Jen Bricker | Paperback, 272 blz. | ISBN 9789043526821 | € 19,99 | Verschijningsdatum 30 augustus 2016

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen