Top 3 genomineerde Beste Werkgevers 2016 in de zorg bekend

Array

Dit jaar scoren 51 zorginstellingen boven het branchegemiddelde van een 7,0 voor werkgevers in de zorg. Hiervan maakt de top 3 kans op een award. Tijdens het Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaar bekend.

De volgende organisaties scoren boven het branchegemiddelde (in alfabetische volgorde):

De top 3 Beste Werkgevers is dikgedrukt.
Adelante ZorggroepJeroen Bosch ZiekenhuisSjaloom Zorg
AmbiqJong FlorenceStichting De Passerel
AzoraJP van den Bent StichtingStichting Saltro
Baalderborg GroepKwintesStichting Sint Jozefoord
Bijzonder JeugdwerkLEVANTOgroepStichting Sprank
Buurtzorg NederlandMUMC+Vrijwaard
Curium-LUMCNederlands Kanker InstituutWELZIN
Dialyse Centrum GroningenNSDSKWilhelmina Ziekenhuis Assen
DriestroomOconWoonzorgnet
EstineaOmringZideris
Forensisch Centrum TeylingereindPoZoBZiekenhuis Nij Smellinghe
FrankelandgroepPrismaZiekenhuis Tjongerschans
Gezondheidscentrum AsielzoekersRAV Brabant Midden-West-NoordZorggroep Alliade
GorsRAV Zuid-Holland ZuidZorggroep Elde
het Antoni van LeeuwenhoekRevalidatie FrieslandZorggroep Oldael
Ikazia ZiekenhuisRIBW FonteynenburgZorgspectrum Het Zand
InteraktContourRIBW Zaanstreek Waterland West-FrieslandZozijn

 

Beste Werkgeversonderzoek

Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee.

Beste Werkgevers Event 2016

Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars, zoals de beste zorginstelling, komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. Het wordt een inspirerende dag voor HR-directeuren, HR-professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. In 2015 bezochten meer dan 400 belangstellenden het event, om kennis te vergaren én te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Ook dit jaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd; aanmelden is gratis.

Positie op de lijst

De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze score is het gemiddelde van de:

  • mate van trots op de organisatie
  • mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan
  • mate waarin de medewerker ruimte en kansen krijgt om optimaal te presteren
  • waardering voor de prestaties van medewerkers
  • tevredenheid over de organisatie
  • tevredenheid over de werkzaamheden

Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl

Bron: Effectory en Intermediair 

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen