Reactie Klaus Ross Center op overlijden patiënt

Het laat, nadat de media uitgebreid had bericht, weten het te betreuren en in shock te zijn. De kliniek maakt echter alleen melding van één overleden patiënt.  In plaats van de media-aandacht over 3 patiënten en de mogelijke betrokkenheid van de kliniek. De politie onderzoekt nu de zaak. In de reactie geeft men aan de volledige medewerking aan het onderzoek te verlenen.

De kliniek meldt ook: “Onze focus is altijd geweest en zal altijd zijn om goed onderzocht alternatieven aan te bieden aan onze patiënten. Al onze patiënten worden geadviseerd om ook onder toezicht van hun eigen artsen blijven, tijdens een behandelperiode, de eigen keuze van onze patiënten. Wij betreuren het vermoeden in de media dat de alternatieve geneeskunde, en onze kliniek in het bijzonder, aansprakelijk en verantwoordelijk worden gehouden voor het overlijden van één van onze patiënten. Alternatieve geneeskunde is altijd een extra hulpmiddel om ziektes te bevechten, en wij informeren onze patiënten duidelijk over de reguliere behandelingen en dat zij zich ook moeten laten te controleren”.

Reaction to the passing of our patient

August 3, 2016

Dear patients and visitors,

We hereby inform you that recently one of our patients unexpectedly has passed away. We regret this seriously and are in shock as we heard the news. Our thoughts and deep condoleances are with her family, friends and loved ones.

In the last days there has been media attention concerning our possible involvement of the tragic passing. The police is now investigating the matter and we give our full cooperation to that investigation. 

Our focus has always been and will allways be to provide well researched alternatives to our patients.
All our patients are advised to stay monitored by there own physicians while we provide treatments of choice for our patients.

We regret the suspicion set in the media that alternative medicine, and our clinic especially, could be held responsible for the passing of one of our patients.

Alternative medicine is always an extra tool to battle diseases, and we clearly inform our patients about the regular treatments they have to check themselves as well.

We believe 100% in our philosophy, treatments and passion to keep offering our best service to those who need it most.

As soon as we know more, we will give you further information. 

The Klaus Ross Center for alternative Medicine.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen