Korte wachtlijsten belangrijker voor patiënten

0
699

Nederlanders vinden korte belangrijker dan voorheen als het gaat om de kwaliteit van ziekenhuiszorg. Ten opzichte van 2013 (36%) steeg het percentage mensen dat dit aspect meeweegt in het kwaliteitsoordeel naar 48%. Dit blijkt uit het nieuwe imago-onderzoek ‘zorgconsumenten 2016’ van Newcom Research & Consultancy namens de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Korte wachtlijsten

Andere belangrijke stijgers zijn: gebruik van nieuwste technologie, kortere wachttijden in het ziekenhuis, het resultaat van behandelingen en de vriendelijkheid van medewerkers. Bekijk de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek op www.nvz-zorgimago.nl

Bron: NVZ

BRONNVZ
Vorig artikelNationale Plasdag 22 september
Volgend artikelVirtual reality zinvolle toevoeging valpreventie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.