Verkeerswijzigingen bij radiotherapie, revalidatie, sportgeneeskunde en SEH UMC Utrecht tot voorjaar 2017

0
706

Van 1 augustus 2016 tot voorjaar 2017 zijn er werkzaamheden voor de aanleg van de Uithoflijn nabij de afdelingen , , en de spoedeisende hulp (). Dit heeft ook gevolgen voor wegverkeer, fietsers en voetgangers.

Auto’s en motoren

Het parkeerterrein bij de kleine (oude) zijingang van de afdeling radiotherapie is vanaf augustus gesloten. Autoverkeer naar de parkeerplaats bij de SEH moet rijden via de Lundlaan/Stellenboschlaan (zie kaartje). Wegrijden vanaf die parkeerplaats kan via de Parallelweg naar de Universiteitsweg. De routes worden met borden aangegeven.

In augustus wordt ook aan het riool gewerkt. Het verkeer kan dan niet de hierboven beschreven route naar de SEH volgen. Personenverkeer mag dan alleen onder begeleiding van verkeersregelaars via de busbaan terugrijden naar de Lundlaan.

Voetgangers

Van augustus 2016 tot voorjaar 2017 is de voetgangersroute buitenom vanaf de bushalte UMC Utrecht en parkeergarage P-Zuid naar Radiotherapie, Revalidatie en  Sportgeneeskunde en SEH gesloten. Voetgangers volgen voor deze afdelingen route Q vanaf de hoofdingang van het UMC Utrecht. De kleine (oude) zijingang van de afdeling radiotherapie is gesloten. Zie ook de flyer met route-informatie voor dit gebied.

Bron: UMC Utrecht

Vorig artikelAMC gaat over op LED-verlichting
Volgend artikelRun voor spoed-onderzoek
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.